Sastāvdaļas
100 g mandeļu
300 ml Dansukker pūdercukura
3 olu baltumi
50 ml Dansukker baltā smalkā cukura
Dzeltenā pārtikas krāsviela
Pildījumam
100 g Filadelfijas siera
100 ml Dansukker pūdercukura
1/2 g safrāna
Instrukcijas
Mandeles blanšē, atbrīvo no mizām un sadrupina, samaisa ar pūdercukuru. Olu baltumus uzputo ar mikseri. Pievieno cukuru un sakuļ visu cietās putās. Uzmanīgi iecilā mandeļu un pūdercukura maisījumu.
Ar konditorejas tūtiņu vai karoti pa mazam gabaliņam izliek mīklu uz cepešplāts, kas izklāta ar cepampapīru. No visas masas vajadzētu iznākt apm. 40 cepumiem. Ļauj nostāvēties 15 minūtes, tad cep krāsns apakšējā daļā 150 °C apmēram 12-15 minūtes.
Ar cepamo papīru cepumus pārceļ no plāts uz režģa un ļauj atdzist. Samaisa visas pildījuma sastāvdaļas. Apsmērē ar pildījumu pusi cepumu un virsū saliek otru pusi. Uzglabā vēsā vietā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.