Sastāvdaļas
250 g saldās riekstu masas (nugat)
125 g melnās šokolādes
25 g Dansukker niedru cukura "Demerara"
50 g mandeļu skaidiņu
Instrukcijas
Mandeles grauzdē sausā cepešpannā, līdz tās ir zeltaini brūnas.
Saldo riekstu masu izkausē ūdens peldes traukā. Sasmalcina šokolādi un ļauj tai izkust riekstu masā. Pievieno niedru cukuru un kārtīgi samaisa. Iemaisa mandeles.
Iegarenajā veidnē ieklāj cepamo papīru un ielej šokolādes masu. Ļauj sacietēt līdz nākamajai dienai, tad sagriež gabaliņos.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!
Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?
Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!
Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.
Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.