Sastāvdaļas
150 ml svaiga ingvera
190 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
3 citronu miza
200 ml citrona sulas
1 l minerālūdens
Pasniegšanai
Piparmētras
Svaiga ingvera šķēlītes
Ledus
Instrukcijas
Ingveru nomazgā un sagriež šķēlītēs nenomizotu. Miezerī ar piestiņu izspiež ingvera sulu. Pievieno cukuru. Ar mizojamo nazīti nomizo citrona dzelteno miziņu un pievieno to ingvera sulai. Izspiež arī citrona sulu un pievieno. Pielej minerālūdeni un ledusskapī atdzesē 1 stundu. Izkāš caur sietiņu. Glāzēs kārto ledu, pārlej ingvera dzērienu, dekorē ar piparmētrām un ingvera šķēlītēm.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!
Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?
Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!
Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.
Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.