Sastāvdaļas
8 mazi, sarkani āboli
8 koka vai plastmasas kociņi
Marinādei
270 g Dansukker cukurbiešu cukura
150 ml ūdens
Instrukcijas
Āboliem nogriež kātiņu un izdur kociņu no kātiņa līdz serdei. Ābolus noslauka sausus. Ietauko cepamo papīru.
Cukuram pievieno ūdeni un uz lēnas uguns vāra, līdz cukurs izkusis. Paaugstina vārīšanas temperatūru un turpina vārīt 15 minūtes vai, līdz masa sasniedz 135°C. Lai pārbaudītu gatavību, kociņu iemērc marinādē un tad patur tekošā aukstā ūdenī. Gatavs, ja marināde sacietē.
Ābolus iemērc karstā marinādē un apgroza līdz liekā marināde notecējusi. Liek uz ietaukotā cepamā papīra un atstāj atpūsties.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!
Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?
Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!
Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.
Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.