Sastāvdaļas
Stikla burka, dekoratīva aukliņa, instrukcija lietotājam
Burciņas saturs
150 g miltu
75 g auzu pārslu
2 1/2 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
2 1/2 tējkar. cepamā pulvera
225 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
Garšai
30 g žāvētu melleņu vai brūkleņu
45 g baltas šokolādes podziņas
45 g tumšās šokolādes podziņas
30 g rozīnes
1 tējkar. kanēļa cukura
Instrukcijas
Visas sastāvdaļas kārto burciņā kārtām. Pamatā liek maisījumu no miltiem, cepamā pulvera un vaniļas cukura. Pārklāj ar cukura kārtu un auzu pārslām. Virspusē – ogas un šokolāde.
Instrukcija lietotājam
Uzkarsē krāsni līdz 200°C.
Sakuļ 225 g sviesta un 1 lielu olu. Pievieno burciņas saturu un sastrādā mīklā. No mīklas veido bumbiņas un kārto tās uz cepamā papīra, viegli piespiežot.
Cep krāsns vidējā daļā 10-15 minūtes, līdz cepumi iegūst zeltainu krāsu. Atdzesē uz pannas. Labu veiksmi!
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!
Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?
Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!
Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.
Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.